ETUSIVU

NORDPOOL FINLAND

POHJOISMAIDEN MYYDYIMMÄT ULKOPOREALTAAT

Aina edulliset hinnat, myös rahoitus

NORDPOOL FINLAND

POHJOISMAIDEN MYYDYIMMÄT ULKOPOREALTAAT

ULKOPOREALLAS POHJOISEEN ILMASTOON


NORDPOOL valmistaa erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon tarkoitettuja ulkoporealtaita yli 20 vuoden kokemuksella. Pohjoismaiden eniten myytyjen ulkoporealtaiden lisäksi tarjoamme Sinulle aina edulliset hinnat erinomaisella hinta-laatusuhteella. Ulkoporeallas myös rahoituksella. Tervetuloa palvelevaan ulkoporeallasmyymäläämme Vantaan Petikkoon.

Pitkän ajan kokemuksen ansiosta tiedämme, miten arkitsessa ilmastossa ympäri vuoden käytössä oleva ulkoporeallas tulee valmistaa. Laadukkaat komponentit, kolminkertainen eristys, paksu lämpökansi ja erillinen kiertovesipumppu tekevät NORDPOOL-ulkoporealtaasta energiatehokkaan vuoden ympäri. NORDPOOL-ulkoporealtaiden normaalia syvempi (jopa markkinoiden syvin) istumasyvyys takaa sen, että istumasyvyys on riittävä myös kookkaammalle ihmiselle, mikä on tärkeää erityisesti talvella kylvettäessä. Vakiovarusteisiimme kuuluvat mm. oman maun mukaan säädettävät hieronnat, niskatyynyt, tehokas vedensuodatus otsonaattorilla, tunnelmallinen LED-vesirajavalaistus ja valaistu vesiputous.

NORDPOOL-ulkoporealtaiden hintaan sisältyy hyvin eristävän lämpökansi, suodatin ja laadukkaat allasportaat (Svalbard ei sis. portaita).

LAADUKKAAT SKANDINAAVISET ULKOPOREALTAAT


SVENSKA BAD -ulkoporealtaat on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden ilmaston äärimmäisiä olosuhteita. Käytämme ulkoporealtaissamme laadukkaimpia ja kestävimpiä materiaaleja, markkinoiden energiatehokkainta täyseristystä ja uusinta puhdistusteknologiaa.

Jokainen Svenska Bad-ulkoporeallas on suunniteltu erityisesti skandinaavisen ilmaston arktisiin olosuhteisiin. Kahdella suodattimella varustetun vedensuodatuksen lisäksi altaamme ovat varustettu UV-puhdistuksella, joka tuhoaa vedessä muodostuneet bakteerit jopa 99,9 %:sti, helpottaa vedenhoitoa ja vähentää desinfiointiaineen tarvetta. Täyseristys ja erityispaksu lämpökansi varmistavat maksimaalisen energiatehokkuuden ja pienimmät käyttökustannukset vuoden ympäri.

Pohjoismaiden suosituimpien ulkoporealtaiden lisäksi tarjoamme myös aina edulliset hinnat, jotta Sinä saisit parasta vastinetta investoinnillesi. Meiltä voit ostaa ulkoporealtaan myös rahoituksella.

SVENSKA BAD -ulkoporealtaiden hinnat sisältävät erityispaksun, energiatehokkaan lämpökannen, suodattimet ja laadukkaat allasportaat.

ouco-logo-valkoinen

OUCO ULKOILMAKEITTIÖT


Vietä maistuvia hetkiä terassillasi OUCO-ulkoilmakeittiön ansiosta.