NORDPOOL-ALTAAT

NORDPOOL – ulkoporeallas pohjoisiin oloihin erinomaisella hinta-laatusuhteella


Nordpool valmistaa erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon tarkoitettuja ulkoporealtaita. Tiedämme, miten Suomen olosuhteissa ympäri vuoden käytössä oleva ulkoporeallas on suunniteltava, rakennettava ja eristettävä.

Tarjoamme Sinulle laadukkaista komponenteista valmistetut ulkoporealtaat, jotka sopivat myös jokaisen ulkoporealtaasta haaveilevan kukkarolle.

NORDPOOL toiminta-ajatus on yksinkertainen. Kaikilla pitäisi olla varaa ulkoporealtaaseen lompakon koosta riippumatta. Jokaisella on myös oltava mahdollisuus korkeaan laatuun, luotettavuuteen ja maltillisiin käyttökustannuksiin. NORDPOOL-ulkoporealtaat ovat valmistettu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon pohjoismaisille ihmisille. Kaikki NORDPOOL-altaat on varustettu 3-kerroseristyksellä, erillisellä kiertovesipumpulla, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla suuttimilla ja eristysvahvistetulla lasikuitupohjalla. Jokaisessa NORDPOOL-ulkoporeammeessa on automaattisen vedenpuhdistuksen lisäksi XL60-otsonointi, joka takaa raikkaan ja turvallisen kylpyveden. Suomalaiset kylpijät rakastavat makuupaikkoja, jonka vuoksi altaissamme on pääosin yksi tai kaksi makuupaikkaa. Reilu istumasyvyys soveltuu pohjoismaisille ihmisille ja talvikylpyolosuhteisiin. Ostaessasi NORDPOOL-ulkoporealtaan, saat laadukkaat tuotteet aina edulliseen hintaan – myös 0 % koron rahoituksella!