SVENSKA PRO

nordpool.fi-svenska-pro-logo

SUUNNITTELE OMA KYLPYELÄMYKSESI

RAKENNA OMA ULKOPOREALTAASI

Koottavalla Pro-sarjallamme olemme vieneet ULKOPOREALTAAT UUDELLE TASOLLE.

Tasolle, joka on täynnä mahdollisuuksia, joiden ansiosta voit suunnitella persoonallisen ulkoporealtaan ja luoda oman ainutlaatuisen kylpy-ympäristösi.
Aloita valitsemalla allaskuore väri.

Kenties haluat veden heijastuvan kimaltelevaa lumivalkoista pintaa vasten? Tai ehkä haluat lämpimän kultaisen kuparisävyn, joka vie ajatukset myöhäiseen iltauintiin jossakin järvessä. Inspiraatio tyylikkäästi liuskeenhohtavaan kylpyyn tulee merestä ja suolaisista kallioista. Yhdistä valintasi ulkopaneelin väriin, jos haluat yhteensopivuutta tai vaikka muodostaa vaikuttavan kontrastin.

Voit myöhemmin valita jonkin kehittyneistä puhdistusmenetelmistämme täydennykseksi jo sisäänrakennettuun digitaaliseen vesianalysaattoriin.
Lisävarusteilla voit lopuksia viimeistellä tunnelman ääni- ja valopakettien muodossa.

Nyt on aika suunnitella persoonallinen ulkoporeallas ja nauttia ainutlaatuisista kylvyistä!

ME TARJOAMME INSPIRAATIOTA SINÄ VALITSET TUNNELMAN

Ajattele talviuintia juuri tehdyssä avannossa, huurteisia ripsiä ja kihelmöivää kehoa.

Ajattele myöhäistä iltauintia haaleassa järvessä, kun keijut karkeloivat kilpaa veden pinnalla, tai suolaista aamu-uintia meressä hienon päivän alkajaisiksi.

Ota tunnelma mukaasi! Rakenna oma ulkoporealtaasi! Sitten voit nauttia siitä yhä uudelleen kotona! Pro-sarjan ajatuksena onkin, että voit suunnitella omanlaisesi. Kaikkien osien värit ovat peräisin taianomaisesta luonnostamme ja sen ainutlaatuisista vuodenajoista. Riippumatta siitä, minkä ympäristön ja tunnelman haluat luoda kylpyhetkiisi, montako paikkaa tarvitset ja mikä hintataso sopii juuri sinulle – Svenska Pro mahdollistaa kylpemisen omalla tavallasi.

RAKENNA OMA ULKOPOREALLAS – VALITSE PUHDISTUSMENETELMÄ

Vaihe 2, oman ulkoporealtaan luomisessa on puhdistusmenetelmän valinta. Valikoimaamme kuuluvat Suolavesipaketti, SpaFrog-järjestelmä ym. joustavia ratkaisuja. Jollet halua tehdä mitään valintaa, voit käyttää vakioratkaisuja, esimerkiksi lisätä klooria tai aktiivista happea manuaalisesti.

YHDISTÄ 3 SIVUA JA 5 PANEELIA